Magyar
DE EN HR SK
Mini kosár
Üres kosár
A kosár tartalmát minden pénteken töröljük.
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 
Bruttó összesen:
 
Kosár megtekintése
Magyar
DE EN HR SK
Termékek Menü

Rólunk

Visimpex …a csavarbarát

A Visimpex-Hungary Kft. 1997-ben alakult, mint cseh-magyar vegyesvállalat. A győri székhellyel működő vállalat tulajdonosi szerkezete 2010-ben átalakult, a cseh tulajdonost a szlovák Blue Marlin, s.r.o. váltotta fel, a magyar rész továbbra is a társalapító Kosár Dezsőnél maradt.

Visimpex-Hungary Kft. - company presentation

A vállalat elsősorban rögzítéstechnikai termékek, ipari segédanyagok nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik Magyarországon, valamint a közép-kelet európai térség országaiban. Emellett meghatározó szerepet tölt be a napelemes tartószerkezetek tervezésében és forgalmazásában is.

A társaság székhelye és logisztikai központja a Győri Nemzetközi Ipari Parkban található. Innét kerülnek kiszolgálásra garantált 24 órás kiszállítással a vállalat belföldi, 72 órás kiszállítással pedig a külföldi ügyfelei.

ügyfélszolgálatunk back office

Célunk nem kevesebb, mint kiváló minőségű termékek forgalmazása a legjobb szolgáltatással. Elégedettek akkor leszünk, amikor egyértelművé válik, hogy csavarban mi vagyunk a legjobbak!

Annak érdekében, hogy a fenti célok teljesüljenek, a Visimpex-Hungary Kft-nél folyamatos az innováció. A szoftveres fejlesztések középpontjában a vállalatirányítási rendszer, a raktár menedzsment szoftver, valamint az online értékesítést támogató webáruház áll. Ugyanakkor jelentős energiákat fordítunk ingatlanjaink bővítésére és korszerűsítésére.

felhasználóbarát webáruház
raktárunk jelenleg 3100 m2

 

Humánerőforrás: Kell egy csapat!

A vállalat forgalmának a folyamatos növekedése a dolgozói létszám folyamatos fejlesztését kívánja. A vállalat menedzsmentje emellett arra törekszik, hogy megőrizze azt a családias légkört, ami a Visimpex eredményeinek fontos forrása.

 

 

Pénzügyi adatok: a számok tengerében

pénzügyi adatok

nettó árbevétel és EBITDA
adózás előtti eredmény

 

Elismerések: A jó bornak is kell a cégér

2005 – A Kisalföld régió legjobb középvállalata – Kisalföld Kiadó díja
2015 – Kosár Dezső, ügyvezető Az év legjobb vállalkozója Magyarországon – Vállalkozók Országos szövetségének a díja

Kisalföld Presztízs díj Az év legjobb vállalkozója

 

Visimpex közösség: Egységben az erő

A digitális korszak a naponta megjelenő innovatív megoldások szüntelen kihívás elé állítanak minden vállalatvezetőt. A Visimpex-Hungary Kft. komoly lehetőséget lát mind az innovatív digitális megoldásokban (logisztika, értékesítés, pénzügy), mind pedig a közösségi platformokban. Folyamatos és egyre intenzívebb kommunikációt folytatunk ügyfeleinkkel honlapunk és hírleveleink segítségével, ugyanakkor jelenlétünk tetten érhető a Facebookon, az Instagramon és a Pinteresten is.

Kövessen bennünket Facebookon, Instagramon és Pinteresten is!

Társadalmi felelősségvállalás: Nem megyünk el mellette!

A Visimpex-Hungary Kft. megalakulása óta és eredményeinek függvényében jelentős figyelmet fordít a környezetünkben élő hátrányos helyzetű egyének és csoportok támogatására. A segítség nyújtás középpontjában elsősorban a kiskorú gyermekek állnak, mindamellett szivesen segítünk akkor is, ha felnőttek aktív mozgásáról van szó. Támogatásainkról honlapunkon a Visimpex közösség menü alatt adunk folyamatosan hírt.

A felelősségvállalás fontos része környezetünk megóvása. 2012-től a vállalat saját napelemes erőművel állítja elő az általa felhasznált villamos energiát, nagy figyelmet fordít a keletkezett hulladék szelektív gyűjtésére és szakszerű kezelésére.

Napelemes erőművünk - Visimpex Solar tartószerkezettel
Csavarbarát a gyermekekért pályázat egyik nyertes projektje