Visimpex

Wintech Windows

WINTECH. Színvonal a rögzítésben.

A Visimpex-Hungary Kft. a WINTECH márkanév alatt kiváló minőségű, professzionális rögzítéstechnikai termékeket kínál egy-egy szakterület speciális csavar- és egyéb kötőelem igényét kiszolgálva. Így iparáganként teljes, de mégis átlátható kínálattal tesszük még könnyebbé a választást.

WINTECH WINDOWS. Ablakot nyit a kötőelemek világára.windows profil

WINTECH WINDOWS szakmai programunk a műanyag nyílászárókat gyártók és beépítők által használt merevítőprofil- és vasalatrögzítő csavarokat, valamint a beépítéshez szükséges egyéb kötőelemeket és szerszámokat, kiegészítőket foglalja magába.

Rögzítéstechnikai termékeink a legismertebb európai nyílászáró gyártó gépeket forgalmazó cégek gépkönyvi paraméterei alapján speciálisan kifejlesztett, nagy terhelést, fordulatszámot és csavarozási nyomatékot egyaránt jól bíró, egyedi jelzéssel ellátott kötőelemek. Rendkívül széles csavar típus- és méretválasztékunk lehetőséget biztosít kézi és gépi behajtással történő felhasználásra egyaránt.

 

WINTECH WINDOWS program jellemző csavarjai és egyéb rögzítéstechnikai termékei:

merevítőprofil rögzítő csavarok: a műanyag profilokban rögzített merevítéseknél használatos csavarok

vasalatrögzítő csavarok: a nyílászárókra szerelt különböző vasalatok rögzítéséhez ideális csavarok. Speciális tervezésüknek köszönhetően rendkívül erős és biztos kötést tesznek lehetővé az alkalmazás során. A csavarhegy kialakítása, a csavar különleges menetemelkedése és bizonyos csavartípusoknál a csavarfej alatt található bordák kialakítása mind-mind a gyors, könnyű és eredményes munkavégzésben nyújtanak segítséget.

beépítő kötőelemek: a nyílászárók beépítéséhez nélkülözhetetlen kötőelemek, mint az ablaktokrögzítő csavarok (normál és acélköpenyes kivitelű csavarok is), süllyesztett fejű, PZ hornyú faforgácslapcsavarok, d-fejjel ellátott lemezrögzítő csavarok. A nyílászárók beépítéséhez szükséges rögzítéstechnikai termékeink sorából elmaradhatatlan az ablaktokrögzítő csavarra precízen illeszkedő torx takarósapka, az esztétikus rögzítést szolgáló műanyag vakdugó, valamint a tiplik, melyeket többféle kivitelben tartunk.

szerszámok: a nyílászárók beépítéséhez szükséges eszközök, pl. fém fúrószárak, SDS+ betonfúrók, fémvágó tárcsák, behajtóhegyek és behajtást segítő mágneses toldók, tartógyűrűs adapter, vasalatállító kulcs

vegyi anyagok: a nyílászárók beépítése elképzelhetetlen a kiváló minőségű purhabok, szilikonok, tömítők nélkül, melyekhez - az eltérő felhasználói igényekhez alkalmazkodva - többféle kinyomó pisztolyt is kínálunk

Webáruházunkban WINTECH WINDOWS programunk rögzítéstechnikai termékeit az alábbi termékkategóriákban találja meg:

ablakgyártás [wintech windows]: merevítőprofil csavarok, vasalatrögzítő csavarok, takarósapkák, vakdugók

famenetű csavarok: faforgácslap csavar

lemezcsavarok: d-fejű lemezcsavar

műanyag rögzítőelemek: tiplik

fúrószárak: fém fúrószárak, SDS+ betonfúrók

behajtók: bitek, mágneses toldók, adapterek, vasalatállító kulcs

vegyi anyagok: purhabok, szilikonok, tömítők, kinyomó pisztolyok