Visimpex

Wintech Solar

WINTECH. Színvonal a rögzítésben.

WINTECH SOLARA Visimpex-Hungary Kft. a WINTECH márkanév alatt kiváló minőségű, professzionális rögzítéstechnikai termékeket kínál egy-egy szakterület speciális csavar- és egyéb kötőelem igényét kiszolgálva. Így iparáganként teljes, de mégis átlátható kínálattal tesszük még könnyebbé a választást.

WINTECH SOLAR. Naprakész rögzítés.

WINTECH SOLAR szakmai programunk a napelemes és napkollektoros rendszerek professzionális kötőelem igényének kielégítésére született  meg. Kínálatunkban a napenergiát hasznosító rendszerek sík- és ferde tetőn, valamint a földön történő rögzítéséhez nyújtunk megoldásokat.

WINTECH SOLAR programon belül a fotovoltaikus rögzítéstechnikai termékeink közül az alumínium profiloksolar alkatrészek és tető kampók mind saját fejlesztésű, az Európai Unióban gyártott márkavédett termékek, míg a solar csavarok többnyire DIN szabványos, rozsdamentes (A2) vagy saválló (A4) változatban is rendelhető kötőelemek.

WINTECH SOLAR termékeinket webáruházunkban a napelemes rögzítés [wintech solar] termékkategóriában találja meg.

 

Az alábbi képre kattintva megtekintheti a Visimpex-Hungary Kft. raktárcsarnokának tetőszerkezetén elhelyezett, Wintech Solar tartószerkezetre rögzített 38,6 kW névleges teljesítményű napelemes erőmű termelését.

Visimpex saját napelemes erőmű


Töltse le legújabb WINTECH SOLAR termékkatalógusunkat >>> letöltöm (pdf 14 MB)