Visimpex

Szponzoráció

A Visimpex-Hungary Kft. évek óta arra törekszik, hogy lehetőségeihez mérten, az elért eredményei függvényében támogassa az arra érdemes szervezeteket.

A támogatott alapítványok, klubok, társaságok időről-időre bebizonyítják, hogy a jó szívvel adott forintok a lehető legjobb helyekre kerülnek. Hisszük, hogy az általunk választott menetirány nem csupán a rögzítéstechnikában, de az élet egyéb területein is követendő.

 

CSECSEMŐK ÉS GYERMEKEK

A Csavarbarát a gyermekekért pályázatunk életre hívásakor az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy a vissza nem térítendő 50.000-200.000,- Ft összegű pénzadománnyal 0-15 éves korú gyermekek testi- és szellemi fejlődését, jólétük segítsük.

A támogatott projektek megvalósításáról folyamatosan fényképes beszámolókat közlünk a Hírek menüpont alatt.

SZOCIÁLISAN HÁTRÁNYOS HELYZETŰEK

Rotary Club Győr Alapítvány

Rotary - Tapintható LáthatatlanA Rotary Club Győr Alapítványt a Rotary világszervezet részeként működő Rotary Club Győr hozta létre azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson elsősorban szociálisan hátrányos helyzetűek életkörülményeinek javításában, tartós betegségben szenvedők megsegítésében, tehetséges gyermekek képzésének támogatásában. Céljaik eléréséhez olyan - Győrben már nagy hagyománynak örvendő - rendezvényeket szerveznek, mint például a jótékonysági könnyűzenei koncert, vagy télen a melegétel osztás hajléktalanoknak, melyek megvalósítását a Visimpex-Hungary Kft. is segíti.
Érdemes megemlíteni a böblingeni és a győri Rotary Klub közös támogatásával megvalósult "Tapintható Láthatatlan" térmakettet is, mely 2012. májusa óta látható és érezhető Győr gyönyörű barokk terén, a Széchenyi téren. A vakoknak és gyengén látóknak készült bronz alkotás Kiss Péter grafikus művész keze munkáját dícséri, míg a bronzba öntést a Szabó Öntészeti Kft. műhelye készítette.

 

KULTÚRA

Győrsövényházi szabadtéri színház

Győrsövényházi szabadtéri színházA győrsövényházi Vadrózsa Waldorf Általános Iskola szülői- és tanári munkaközössége, a SZIE-YMÉK oktatóival és hallgatóival összefogva, nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy Győrsövényházán, az erdő szélén létrehoz egy közösségi teret. Egy szabadtéri színház körvonalazódott lelki szemeik előtt, mely a társadalmi összefogásnak köszönhetően mára valóság. A kalákában épült létesítményt a győrsövényházi önkormányzat mellett sok adakozni kész magánszemély és nagy múltú vállalkozás támogatta, köztük a Visimpex-Hungary Kft. is. Nem pénzadománnyal segítettük a projekt megvalósítását, hanem WoodStar csavarjainkkal járultunk hozzá a nézőtér esztétikus, biztonságos és strapabíró rögzítéséhez.

 

 

 

SPORT

Széchenyi Egyetemi Mászókör (Győr)

Széchenyi Egyetemi Mászókör (Győr)A Széchenyi Egyetemi Mászókör (Győr) 2010-ben Universitas Kupa néven hozott létre egy országos versenysorozatot. A falmászók sikeres felkészülését és a versenypályák megépítését évek óta segíti a Visimpex-Hungary Kft. is kiváló minőségű kötőelemekkel.

A 2015-ös verseny ugyan költözés miatt elmaradt, de a Széchenyi István Egyetem új edzőcsarnokában épülő új fal sem készülhetne el a Visimpex csavarjai nélkül.

 

 

 

Széchenyi István Egyetem Sportegyesülete

Női Kézilabda Szakosztály

SZESE Női kézilabda SzakosztályA csapat 1994-ben sportcsoportként alakult és már a következő évtől a megyei bajnokságban, míg a 2002-es bajnoki szezontól az NB II. Északnyugati csoportjában szerepel. A 48 igazolt sportolóból 31 versenyengedéllyel rendelkező játékos méretteti meg magát a bajnokságban, nem is akármilyen eredménnyel. A junior csapat Urbán Nikolett edző irányítása alatt a 2014/2015 szezonban a bajnoki címig menetelt. A 2015/2016-os évadban - e sorok írásakor 3 forduló után túljutva - a Simon József edző vezette felnőtt csapat, hasonlóképpen a juniorokhoz, veretlenül állnak a bajnoki mezőnyben. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy e szép teljesítményhez szükséges felkészüléshez a Visimpex-Hungary Kft. támogatása is hozzájárult.

 

 

 

Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége

SZESE KosárlabdaA csavarbarát igazi sportbarát, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a SZESE berkein belül nem csak a kézisek részesültek támogatásunkban 2015-ben, de a kosárlabdasport szerelmesei is örülhettek. Új kosárbdapálya  épült, melynek építési költségeiben a Visimpex-Hungary Kft. is részt vállalt.