Visimpex

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

„Csavarbarátok az iskolákért”

 

 

A Visimpex-Hungary Kft. pályázatot hirdet iskolák részére, jelenleg folyó, illetve a jövőben tervezett felújítási munkálatokhoz, továbbá oktatási célra felhasználható kötőelemek biztosítására.

 

A rendelkezésre álló kötőelemek listája
Letölthető ITT!

 

A pályázat célja
A Visimpex-Hungary Kft. célja, hogy támogassa a hazai iskolák mind felújítási, mid oktatási célú projektjeinek megvalósulását, az ezekhez szükséges kötőelemek biztosításával.

 

A pályázók köre
Oktatási Intézmények Közhasznú Alapítványai

 

A pályázat részletei
Minden pályázó köteles a jelenlegi, vagy jövőben tervezett felújítási munkálatokról mellékelni maximum 1 oldalas (A/4) leírást, melyben megindokolja a felújítási/oktatási projekt célját. Továbbá kérjük a pályázati anyaghoz csatolni a projekthez igényelt kötőelemek pontos mennyiségét (letölthető  ITT!

Iskolánként 1 pályázat nyújtható be, azon belül azonban több felújítási projekt is támogatható!

 

A pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok köre

  1.  A projekt leírása maximum 1 oldal (A/4)

  2.  Felhasználni kívánt termékek mennyisége (letölthető: ITT!)

  3.  Közhasznúság igazolás

A pályázatnak tartalmaznia kell továbbá a pályázó intézmény pontos nevét, elérhetőségi adatait, továbbá a kapcsolattartó nevét, valamint e-mailes és telefonos elérhetőségét!

 

A pályázat benyújtása

A pályázatokat  e-mailen a gyor@visimpex.hu e-mail címre várjuk. Kérjük a tárgy megjelölésénél tüntessék fel a „Csavarbarátok az iskolákért” pályázati címet. A beküldött pályázatok a határidő után kerülnek elbírálásra a beérkezett pályázatok, illetve igények függvényében, legfeljebb a készlet erejéig!


Határidő: 2019. november 30.


Pályázat elbírálása
A pályázatok elbírálásáról a határidő lejáratát követően a Visimpex-Hungary Kft. menedzsmentje hoz döntést.

 

Pályázatok eredményének kihirdetése
A nyertes pályázókat a döntéshozatalt követően e-mailben és telefonon is tájékoztatjuk, továbbá közzétesszük a Visimpex-Hungary Kft. hivatalos weboldalán, amely a www.visimpex.hu címen érhető el. A Pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul a fenti adatok, valamint a projekt megvalósítását követően az azzal összefüggésben készült fotódokumentáció megjelenéséhez a Visimpex-Hungary Kft. honlapján, hírlevelében és közösségi felületein.

 

TELJES PÁLYÁZATI ANYAG

LETÖLTÉSE!


 

Pályázatért felelős személy
Böröczki Barbara
marketing menedzser
barbara.boroczki@visimpex.hu
+36 30 553 8915


2019. október 22.