Visimpex

Cégbemutató

Csavarban utazunk

...avagy amit a Visimpex-Hungary Kft-ről tudni érdemes
Csavarbarátok hétköznapjai - kisfilm Csavar, kötőelem, egyéb rögzítéstechnikai termékek nagykereskedelmével foglalkozó vállalatunkat 1997-ben alapítottuk. Az alapítás idején célunk az észak-magyarországi régió bútoriparban, valamint építőiparban tevékenykedő ügyfeleinek minőségi kötőelemekkel történő ellátása volt.

A kezdeti időszak sikereit folyamatos bővítések jellemezték, mind a forgalmazott csavarok, kötőelemek és egyéb rögzítéstechnikai termékek területén, mind a vállalat dolgozói létszámában.

Öt év folyamatos fejlődés alatt a társaság kinőtte bérelt raktárépületét, ezért 2003-ban 5000 m2-es földingatlant vásároltunk a Győri Nemzetközi Ipari Park területén, ahol saját beruházásban modern irodaépület és raktárcsarnok épült. Újabb öt év elteltével a csavarraktár bővítése vált szükségessé, így 2008-ban az alapterületet 600 m2-rel, majd 2016-ban további 1500 m2-rel növeltük. Így mára csaknem 6000 raklap csavarnak, kötőelemnek és egyéb rögzítéstechnikai terméknek ad otthont a központunk.

A Visimpex-Hungary Kft-t bemutató kisfilm (1p 51 mp) a fenti képre kattintva tekinthető meg.

A Visimpex-Hungary Kft. kínálatát képezik mind az ISO és DIN szabvány szerint legyártott csavarok, mind a műszaki rajzok alapján egyedileg készült kötőelemek - fémből, különféle ötvözetekből és műanyagból egyaránt, akárcsak az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő építőipari ragasztók, ipari spray-k, munkavédelmi felszerelések, hegesztéstechnikai termékek.

A vállalat ügyfelei között megtalálhatók a kötőelem nagykereskedők és viszonteladók csakúgy, mint az építőipari, bútoripari és villamosipari kivitelezők, illetve gyártók. Kiszolgálásukról ügyfélszolgálatunkon 4 munkatárs gondoskodik, míg a személyes kapcsolat ápolására, helyszíni szakmai tanácsadásra az egész országot lefedő 9 fős üzletkötő hálózatunkból a területileg illetékes kereskedelmi képviselő hivatott. Mindnyájan a rögzítéstechnikában jártas szakemberek, akik a csavarokról, kötőelemekről szerzett ismereteiket rendszeres továbbképzéseken bővítik, fejlesztik. A csavar útja korszerű logisztikai rendszerünknek köszönhetően a megrendelés felvételétől az áru kiszállításáig alig 24 óra. Ehhez elengedhetetlen a magasan képzett raktári dolgozók munkája, a korszerű technikai háttér és a megbízható szállítmányozó partner is. Az összehangolt csapatmunkának köszönhetően a hétfőtől csütörtökig 14 óráig, pénteken 12 óráig beérkező kötőelem rendelések még aznap elhagyják a vállalat raktárát és másnap díjmentesen* megérkeznek a címzetthez. Kötőelem nagykereskedésünk értékesítési és logisztikai folyamata független auditorok által az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer alapján került auditálásra 2004-ben, tanúsítványunkat a DNV intézete állította ki.

Amennyiben Ön még nem vásárolt nálunk, de szeretne megismerkedni vállalatunkkal, termékeinkkel, kérjük, regisztráljon webáruházunkba, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, vagy területileg illetékes kereskedelmi képviselőnkkel.
 

*az általános szerződéses feltételekben meghatározott rendelési érték teljesítése esetén