Szállítási feltételek

Érvényes 2021.06.21-től

Házhozszállítás futárszolgálattal:

130.000,- Ft* alatt: szállítási költség 2.990,-Ft + áfa

130.001,-Ft* felett: szállítási költség DÍJMENTES

*nettó számlázási érték

Házhozszállítás saját járművünkkel Győrben és a központtól mért 25 km-es távolságig:

30.000,- Ft* alatt: szállítási költség 1.990,- Ft + áfa

30.000,-Ft* felett: szállítási költség DÍJMENTES

*nettó számlázási érték

Személyes átvétel értékhatártől függetlenül: DÍJMENTES

SOLAR profiljaink szállítása:

2022.09.19-től SOLAR profiljaink szállítási költségeit a 450.001 Ft alatti rendelések esetén (profilhossztól függetlenül) egységesen 14.990 Ft-ban határoztuk meg! Minden más SOLAR termékünk vásárlása esetén a feti szállítási feltételek vannak érvényben!

Határtalan Péntek akcióban** a webáruházban leadott, nettó 70.000,- Ft számlaértéket elérő rendelések esetén a szállítás: DÍJMENTES

**Határtalan Péntek rendelés a hét bármely napján leadható (legkésőbb pénteken 11.00 óráig, ill. a 11.00 óra után beérkező rendeléseket a következő héten készítjük össze), a szállítási módnál a Határtalan Pénteket kiválasztva vagy a megjegyzés rovatba beírva, hogy Határtalan Péntek. A csomag Határtalan Pénteken hagyja el a raktárunkat, a kiszállását a futárszolgálat a következő munkanapon végzi.

Szállítási díjaink belföldi szállítás esetén és visszavonásig érvényesek.

Személyes átvételre győri központunkban az alábbi helyen és időben van lehetőség. 
Címünk: 9027 Győr, Ipari Park, Kőrisfa utca 
Nyitva tartás: H-Cs: 8.00-17.00, P: 8.00-14.30

A  hétfőtől-csütörtökig 13.00 óráig, valamint a pénteken 11.00 óráig beérkező megrendelések még aznap elhagyják raktárunkat.  A velünk szerződésben álló futárszolgálat a csomagos küldemények kiszállítását a következő munkanapon végzi, míg raklapos küldemények esetén a várható kiszállítás előre láthatólag 2 munkanapot vesz igénybe.
A 13.00, illetve pénteken 11.00 óra után beérkező megrendelések összekészítése a következő-, kiszállításuk legkorábban 2 munkanap múlva esedékes. 

A szállítással kapcsolatos minden további információt az Általános Szerződési Feltételek tartalmaz.
A fenti szállítási határidők a raktáron lévő termékek esetében érvényesek.

Figyelem!

Amennyiben az áru átvételekor csomagolási sérülést, vagy hiányt észlel, minden esetben kérje a futártól a kár-és hiányfelvételi jegyzőkönyv kitöltését! Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban kárigényt érvényesíteni!
A kárról, hiányról készített fotók nagyban megkönnyítik a kárigény érvényesítését.

Csomagolási díj: 490,- Ft + áfa

A csomagolási díj a szállítási módtól és a szállítási költségtől független, az összekészített rendelések mindegyikét érinti.
A csomagolási díj külön tételsorban kerül feltüntetésre az árukísérő bizonylaton.

Visszáruk kezelése
Tévesen megrendelt áru visszavételére abban az esetben van lehetőség, ha termék csomagolása sértetlen, újraértékesíthető állapotban van, és rendelkezésre áll a vásárlást igazoló szállítólevél vagy számla másolata!
Amennyiben az eredeti szállítólevél vagy számla kiállításától több, mint egy hónap telt el, a terméket +15% felár ellenében vesszük vissza!
Egyedi megrendelésű terméket (nem raktári terméket) nem áll módunkban visszavenni!