EFDA tagok lettünk!

A Visimpex-Hungary Kft. az Európai Kötőelem Importőrök Szövetségében (EFDA) egyedüli magyar kötőelem nagykereskedőként képviseli hazánkat.

Az EFDA törekvése, hogy európai és globális szinten is fellépjen a kötőelem forgalmazók érdekében.  A szövetség küldetése a szabad kereskedelem és a tagok nemzetközi versenyképességének védelme.

Az EFDA határozott meggyőződése, hogy a globális versenyképesség előfeltétele az európai jólétnek, és hogy a szabályozás, bár egyensúlyban van a tisztességtelen magatartással, nem korlátozhatja a rögzítőelemek forgalmazóinak azon képességét, hogy minőségi termékekkel és fejlett logisztikával támogassák a stratégiai európai ipari ágazatok széles spektrumát.

A gyors nemzetközivé válás idején az EFDA fórumot biztosít a nemzeti forgalmazói szövetségek és független vállalatok számára, hogy összehangolják tevékenységüket az európai kérdésekben, és véleményeket és tapasztalatokat cserélhessenek mind Európán belül, mind pedig az ázsiai és észak-amerikai partnereinkkel.