Visimpex

Csavarbarát a gyermekekért 2017 - 1. rész

2017 októberében immár második alkalommal hirdettük meg a Csavarbarát a gyermekekért pályázatunkat. A felhívást olyan alapítványokhoz intéztük, amelyek az általunk nyújtott vissza nem térítendő pénzadományt gyermekek jólétének megteremtésére, testi- és szellemi fejlődésüket elősegítő projektek megvalósítására fordítják. Idén 3,5 millió forintos keret állt rendelkezésünkre, melyből 25 pályázót tudtunk támogatni.

A most útjára induló sorozatunkban a nyertes projekteket igyekszünk bemutatni. Elsőként "Rákóczi" az Emődi Iskolásokért Alapítvány munkájába nyerhetünk bepillantást.

Az emődi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 9 évvel ezelőtt rendezte meg az első családi napot az alsó tagozatosai és szüleik számára. Csakúgy, mint az eddigi 8 alkalommal mindig, idén is jó lehetőséget kínált a program az iskola és a családok kapcsolatának erősítésére és az egészséges életmódra való figyelemfelhívásra. A központi téma ezúttal a gesztenye volt. Kreatív tárgyak készültek belőle, és a kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgató sorversenyekből sem hiányozhatott a gurulós termés. A legügyesebbek - sikereik elismeréseként - ajándékcsomagot kaptak, de a szervezők ügyeltek rá, hogy üres kézzel senki se távozzon. A résztvevőket váró terített asztalokon - többek között - gesztenyés finomságok is sorakoztak. A Családi nap költségeihez a Csavarbarát 100.000,- forinttal járult hozzá, mellyel elsősorban az jándékcsomagok beszerzésének terheit sikerült levennünk az emődiek válláról.

Csavarbaráti gratuláció a sikeres programhoz és még sok hasonlót kívánunk a "Rákóczi" az Emődi Iskolásokért Alapítványnak!

Tekintse meg a Családi napon készült fotókból összeállított válogatást az alábbi képre kattintva!

Csavarbarát a gyermekekért 2017 - 1. rész - "Rákóczi" az Emődi Iskolásokért Alapítvány