Visimpex

Kiskarácsony, nagykarácsony...

Mozgalmas esztendő volt számunkra 2015 és ez az ünnepélyes zárásáról is elmondható. Jókedvben és vidámságban nem volt hiány, ugyanakkor megható pillanatoknak is részesei lehettünk. Gyerekek, akiknek az őszi Csavarbarát a gyermekekért pályázat keretében lehetőségünk volt segíteni, most ők adtak nekünk. Nem is akármilyen meglepetéssel készültek, hogy kifejezzék hálájukat: csodálatos rajzok és asztali díszek kerültek ki a szorgos kis kezek alól. Mi, Csavarbarátok pedig, akik megízlelhettük a segítségnyújtás édes érzését, még akartunk belőle. Árverésre bocsátottuk a tárgyakat, melyeket egymást túllicitálva igyekeztünk megszerezni. Hasonlóképpen volt ez a tombola jegyekkel is, ugyanis tudtuk, hogy a befolyt összeget további jótékonysági célokra fogjuk fordítani 2016-ban is.
És hogy az "adni jó" érzés beszője az egész estét, természetesen ezúttal sem feledkeztünk  meg egymás megajándékozásáról sem. A csavaros gondolkodás az élet minden területén jól jön, és ez az ötletekben bővelkedő, vicces és találó meglepetésekben is megmutatkozott.
A talpalávalót az Esti Egyenleg zenekar húzta, bevonva bennünket is az "örömzenélésbe". De nem is szaporítom tovább a szót, meséljenek inkább helyettem az este során készült fotók, melyeket az alábbi képre kattintva tekinthet meg!
BUÉK!

Karácsony 2015