Visimpex

Csavarbarátok karácsonya 2018

"Hull a pelyhes..." Akár ezt is énekelhettük volna a 2018-as évzárónkon, hiszen mire hajnalban véget ért a buli, hófehérbe öltözött a táj. Ez a dal ugyan nem csendült fel azon az estén egyetlenegy csavarbarát ajkán sem, sok ismerős dallam azonban igen.

De maradjunk a kronológiai sorrendnél és göngyölítsük fel a történéseket az elejétől! Interaktív vacsoraszínházzal kezdődött minden, melynek során egy rejtélyes esetet bogoztunk ki közösen. Közben finom falatokat fogyasztottunk, és nevettünk és nevettünk és nevettünk... Szakítva a korábbi hagyományokkal a személyes ajándékozást idén kihagytunk, a jótékonysági tombolavásárról azonban most sem voltunk hajlandóak lemondani. A befolyt összeg sorsáról 2019-ben is az adakozó csavarbarátok döntenek. Az már biztos, hogy ezúttal is egy alapítványhoz kerül majd a több százezer forintos adomány, de a felelősségteljes döntés meghozatala még az előttünk álló napok kihívása lesz. Az évzáróra visszakanyarodva ezen a ponton el is értünk a történetmesélésben oda, amivel indítottam. A hangulat a tetőfokára hágott és 38 csavarbarát - ki-ki saját vérmérséklete szerint - énekelt és táncolt az ismert slágerekre.

Vajon minden résztvevő emlékszik a hajnalig tartó mulatság összes részletére? "Feledékenyebb" csavarbarátoknak és természetesen Önnek készítettünk egy albumot, amiből minden kiderül... BUÉK!

Az albumot a képre kattintva nyithatja meg.

Csavarbarátok karácsonya 2018