Visimpex

Csavarbarát a gyermekekért 2018 - 2. rész

A Csavarbarát a gyermekekért pályázatról elmondhatjuk, hagyománnyá lett. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy lehetőségeinkhez mérten évről-évre egyre több olyan alapítványt tudunk vissza nem térítendő pénzadománnyal támogatni, akik gyermekek testi és szellemi neveléséért, életkörülményeik javításáért fáradoznak.

2018-ban 33 alapítvány között 5,2 millió forintot osztottunk szét.

Mire költötték az alapítványok ezt a pénzt? Sorozatunkban megmutatjuk! Ismerjék meg a Csavarbarát a gyermekekért 2018 pályázat nyerteseit és a csavarbaráti segítséggel sikeresen megvalósított projekteket!

"Az orosi iskolásokért" Alapítvány a nyíregyházi Bem  József Általános Iskola Herman Ottó Tagintézményének gyermekeit támogatja. Örömteli, hogy a tanulói létszám növekszik: a 2018/19-es tanévben újraindult a felső tagozat, az első osztályban pedig 28 kisdiák kezdte meg a tanulmányait. A több gyerkőcnek azonban több felszerelése, több ruhája van, melyek elhelyezéséről gondoskodni kell. Itt jövünk képbe mi, a csavarbarátok.  A Csavarbarát a gyermekekért 2018 pályázatunkon elnyert 150.000 Ft egy részéből cipőtároló, fogas és polc készült. És ha már mindennek megvan a helye, akkor jöhet a további szépítgetés, a minél barátságosabb környezet kialakítása. Így aztán a támogatásból jutott babzsák fotelre, sötétítő függönyökre és az étkező komfortját is sikerült új székpárnákkal fokozni.

A fejlesztésekhez gratulálunk és további jó munkát kívánunk "Az orosi iskolásokért" Alapítványnak!

Csavarbarát a gyermemekért 2018 - 2. rész