Csavarbarát a gyermekekért 2017 - 2. rész

2017 októberében immár második alkalommal hirdettük meg a Csavarbarát a gyermekekért pályázatunkat. A felhívást olyan alapítványokhoz intéztük, amelyek az általunk nyújtott vissza nem térítendő pénzadományt gyermekek jólétének megteremtésére, testi- és szellemi fejlődésüket elősegítő projektek megvalósítására fordítják. Idén 3,5 millió forintos keret állt rendelkezésünkre, melyből 25 pályázót tudtunk támogatni.

A nyertes projekteket bemutató sorozatunkban ezúttal "A Pázmándi Általános Iskola Gyermekeiért" Alapítvány céljait ismerhetik meg.

A pázmándi Kempelen Farkas Általános Iskola 150 tanulójából 83 diák részesül napközis ellátásban. Az iskola és az alapítvány szűkös anyagi forrásai mellett igazán jól jött a csavarbaráti segítség, hogy a délutáni időtöltést kellemesebbé és hasznosabbá tevő eszközöket, kiegészítőket szerezzenek be. A csavarbaráttól érkezett 150.000,- forint adomány habszivacs alagút és babzsák fotelek formájában jutott el a gyerekekhez, akik -  a képek tanúsága szerint is - nagy örömmel, azon nyomban birtokba is vették az új szerzeményeket.

Ezúton is szeretettel gratulálunk "A Pázmándi Általános Iskola Gyermekeiért" Alapítványnak a Csavarbarát a gyermekekért 2017 pályázatunk segítségével megvalósított projektjéhez és munkájukhoz további sok sikert kívánunk!

Tekintse meg a játékok és fotelek átadását megörökítő képsorokat a fotóra kattintva!

Csavarbarát a gyermekekért 2017 - A Pázmándi Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány