Visimpex

Csavarbarát a gyermekekért 2018 - 5. rész

A Csavarbarát a gyermekekért pályázatról elmondhatjuk, hagyománnyá lett. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy lehetőségeinkhez mérten évről-évre egyre több olyan alapítványt tudunk vissza nem térítendő pénzadománnyal támogatni, akik gyermekek testi és szellemi neveléséért, életkörülményeik javításáért fáradoznak.

2018-ban 33 alapítvány között 5,2 millió forintot osztottunk szét.

Mire költötték az alapítványok ezt a pénzt? Sorozatunkban megmutatjuk! Ismerjék meg a Csavarbarát a gyermekekért 2018 pályázat nyerteseit és a csavarbaráti segítséggel sikeresen megvalósított projekteket!

A Fabriczius nap minden évben jeles esemény a veresegyházi Fabriczius József Általános Iskola tanulói számára. Ahhoz, hogy idén se maradjon el a várva várt ünnepség, a Fabriczius Alapítvány pályázatot küldött a Csavarbarát a gyermekekért 2018 felhívásunkra. Nem hagyhattunk cserben közel 900 nebulót, akik izgatottak várták a decemberi rendezvényt, és 150.000,- Ft vissza nem térítendő pénzadománnyal járultunk hozzá a programkavalkádhoz. Aztán egy nap meghívó érkezett, melyet hálás szívvel fogadtunk és örömmel tettünk eleget a kedves invitálásnak. Illés Zoltán kollégánk volt az a szerencsés csavarbarát, aki személyesen is meggyőződhetett a támogatás sorsáról. Megtudtuk, hogy a kézműves foglalkozásokon - az örök kedvenc szaloncukor mellett - készültek még gyertyák, hógömbök és egyéb asztali díszek, de a mosolygós arcocskák kipingálásáról is gondoskodtak az arcfestők. Ha valaki megéhezett, várta a sütivásár, és ha maradt még zsebpénze tombolára, akkor jó eséllyel pályázhatott akár a fődíjra is, ami ezúttal egy óriási plüssmackó volt. A színpadon zenés és táncos produkciók biztosították, hogy felejthetetlen legyen a 2018-as Fabriczius nap!

Csavarbarát kollégánk remekül szórakozott, sőt, a képeket elnézve a gyerekek is, és hát - bocs, Zoli - de mégiscsak ez utóbbi a legfontosabb!

A Fabriczius Alapítvány munkájához további sok sikert kívánunk!

Még több fotóért kattintson az alábbi képre!

Csavarbarát a gyermekekért 2018 - Fabriczius Alapítvány