Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Furák Zoltánnal!

Furák Zoltán ellátási lánc vezetőnk szerint még soha nem készült róla jó fotó, ezért kicsit húzódzkodott a szerepléstől. Szerintünk azért ennyire nem vészes a helyzet. smiley1998-ban, amikor a Magyar Televízió leadta a Barátok közt című szappanopera első részért, Zoli megkezdte visimpexes pályafutását, így méltán viseli a legrégebbi csavarbarát címet munkatársaink közül.

Lássuk mit válaszolt Zoli 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

F.Z.: 21 éve vagyok visimpexes munkatárs. Még akkor jöttem ide, amikor összesen öten voltunk.

2. Mit szeretsz a munkádban?

F.Z.: Leginkább a változatosságot. Sok pozíciót kipróbáltam a pályafutásom során. Az értékesítéssel kezdve a beszerzésen, szoftver testreszabáson át a minőségellenőrzésig. Szeretem azt gondolni magamról, hogy egy olyan tagja vagyok a csapatnak, aki mindenkinek tud segíteni, ha szükség van rá.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

F.Z.: Piaci szereplőként a hozzáadott érték tekintetében. Nemcsak arról szól a napi rutin, hogy el kell adni minden áron,  hanem a partneri kapcsolatokról, szakértelemről és pozitív hozzáállásról. Munkatársként pedig a jó - sok esetben baráti - viszonyt tartom fontosnak. Ismerjük egymás családját, gondjait, sikereit. Rengeteg közös eseményen vettünk, veszünk részt: kirándulások, csapatépítő tréningek, vacsorák, és a többi. Felsorolni se könnyű 20 év távlatából. Sok élménnyel lettem gazdagabb.                                                                                    

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

F.Z.: Nincs ilyen. Jobban szeretem, ha engem idéznek, vagy rám hivatkoznak. De azért törekszem rá, hogy ne legyek az „a mindenhez is értek” típus.

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

F.Z.: Hobbi sportoló vagyok. Családommal, barátaimmal szívesen biciklizek, görkorcsolyázok. Télen, ha tehetem síelek. De nem vetem meg az udvaron vagy kocsmában, sörrel-borral a kezemben történő, beszélgetős üldögélést sem.

 

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Furák Zoltán