Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Gyöngyösi-Matyók Évával!

 

Gyöngyösi-Matyók Éva munkatársunkról kevesen tudják, hogy kiválóan ért a borokhoz, hiszen tanult szakmája szerint borász. Szerencsére végül a jó borok helyett  minket választott, hiszen jó pár éve már ügyfélszolgálati munkatársként erősíti csapatunkat.

Lássuk mit válaszolt Évi 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

Gy.M.É.: 5 és fél éve, 2014 januárjában csatlakoztam a csapathoz.

2. Mit szeretsz a munkádban?

Gy.M.É.: Ügyfélszolgálatosként a munkám nagyon színes. Szeretem benne, hogy nap mint nap sokféle embert ismerhetek meg, segíthetem Őket, valamint kollégáimat is. Úgy gondolom, hogy számomra a legideálisabb munkát végzem, így minden reggel örömmel jövök dolgozni.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

Gy.M.É.: Több előttem szóló kollégámmal egyetértve, én is úgy gondolom, hogy erőnk az egységben rejlik. Támogatjuk, segítjük egymást, nem csak szakmai szempontból, hanem az élet más területein is. A közös vállalati célokat mindenki sajátjának érzi, mivel a vezetőség részéről megkapunk minden támogatást ahhoz, hogy szerethető munkahelyen dolgozzunk.

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

Gy.M.É.: Mivel meggyőződésem, hogy egy kis kedvességgel és odafigyeléssel szebbé tudjuk tenni mások napjait, ezért talán ez az idézet áll hozzám legközelebb: „Semmi nem olyan hatalmas, mint a mosoly ereje.”

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

Gy.M.É.: Szabadidőmet családommal töltöm. Van egy 8 éves kislányom, aki férjemmel a legfontosabb számunkra. Érdekel a borászat és minden velejárója, valamint a futás, bár ezt mostanában nem olyan szinten űzöm, amilyenen szeretném. Ezen kívül nagyon szeretek kirándulni és régi bútorokat új formába hozni. smiley

 

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Gyöngyösi-Matyók Éva