Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Kocsis Katával!


Kocsis Kata beszerző munkatársunk igazi optimista személyiség, rosszkedvűnek nem sokszor láttuk még. smiley  Elégedettséggel tölti el, ha a beszerzett termék minőségi, ezáltal a fogadtatása pozitív, értékesítése sikeres.

Lássuk mit válaszolt Kata 5 villámkérdésünkre:

1. Mióta vagy visimpexes?
K.K.: 
Pontosan 5 éve, 2014 nyarán csatlakoztam a Visimpex csapatához.

2. Mit szeretsz a munkádban?

K.K.: Elsősorban a változatosságot emelném ki, talán sokan nem is gondolnák, hogy a beszerzői munkakör az lehet. Rengeteg emberrel állunk napi kapcsolatban, nyomon követjük az általunk beszerzett termék útját egészen az értékesítésig, folyamatosan előre tervezünk. Elégedettséggel tölt el minket, ha beszerzett termék értékesítése sikeres, az ügyfelektől pozitív visszajelzést kapunk.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

K.K.: A Visimpex erőssége a csapatmunkában rejlik, nagy az összhang az egyes területek között, a kollégák segítőkészek, hatékonyan tudunk együttműködni. Szívesen jövök reggelente dolgozni, hiszen tudom, hogy munkámat jó légkörben, jó emberek között végezhetem.

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

K.K.: A kedves szavak nem kerülnek sokba, mégis sokat érnek.

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

K.K.: Szabadidőmet leginkább a családommal töltöm, van egy 10 éves kislányunk és egy 8 éves kisfiúnk, akikkel szívesen utazgatunk, kirándulunk. Mindemellett szívesen megvendégeljük barátainkat egy-egy kerti sütögetés alkalmával.

 

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Kocsis Kata