Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Tóth Andrással!

 

Tóth András raktárvezetőnk rendkívül sokoldalú, nyitott személyiség, amit számos hobbija is alátámaszt. Számára a Visimpex egyet jelent az "Egy mindenkiért, mindenki egyért!" elvével és ezért szeret nap mint nap, sok éve már (de ki számolja) reggelente felkelni és dolgozni jönni.

Lássuk mit válaszolt András 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

T.A.: 2001-ben kezdtem a vállalatnál még raktárosként dolgozni, végigjárva a ranglétrát, 2004 óta töltöm be a raktárvezetői pozíciót.

2. Mit szeretsz a munkádban?

T.A.: A raktárban mindig mozgalmasan telnek a hétköznapok, főképp amióta Határtalan Péntek akciónk keretében ingyenesen szállítjuk az online leadott rendelési tételeket.
Munkámban egyrészt azt szeretem, hogy komplex, hosszú távú gondolkodásmódot követel, ami közel áll hozzám, hiszen a hétköznapokban is szeretek tervezni, szervezkedni. Munkaköröm másik szerethető része a humán menedzsment oldala és az ezzel járó felelősség.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

T.A.: Egy mindenkiért, mindenki egyért! Nagy az összetartás az egyes területeken belül, és a különböző területek között is. A cégvezetés részéről is megkapjuk a megfelelő támogatást, sok a csapatépítő és az egyéb program. Szép emlékeket idéz például a barcelonai vállalati kirándulás.

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

T.A.: Kettő is van belőle! Az élet egy folyamatos tanulás, ezért elsőként ezt a számomra tanulságos mondást emelném ki: "Azok a legveszélyesebb emberek, akik csak részeket tudnak valamiről, mégis teljes bizonyossággal vannak felőle." A másik kedvenc mottóm a következő: Ma tehetünk a holnapért!

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

T.A.: Sokféle hobbim van, igyekszem nyitott lenni a világra és minél több dolgot kipróbálni.
Szabadidőmben szívesen barkácsolok, de a hegyekben való kirándulás és mászás áll hozzám legközelebb. Szeretek még táncolva cipőt koptatni, taijizni, olvasni és mindent kifutni magamból.wink

 

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Tóth András