Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Novák Ritával!

 

Novák Rita key account beszerzőnk igazi pörgős személyiség, egy 7 éves ikerpár édesanyja és nem utolsó sorban kiválóan süt macaront (aki nem tudja mi az, annyit elárulhatunk nem kezdő szakácsoknak ajánlott) és minden mást. Munkájában kifejezetten élvezi azokat a helyzeteket, amik kihívások elé állítják és eltérnek a megszokott rutintól. 

Lássuk mit válaszolt Rita 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

N.R.: 2004 óta vagyok csavarbarát(nő).

2. Mit szeretsz a munkádban?

N.R.: Beszerzőként szemünk a pillanaton, miközben a múltból tanulva, állandóan a jövőt tervezzük, szervezzük.   Szeretem a pörgést, az új kihívásokat, legyen szó akár egy innovatív technológiai megoldás megismeréséről, akár egy feszes szállítási határidőről. Szívesen beszélgetek gyártóinkkal, akik büszkék az általuk készített termékekre, melyet örömmel és kellő szaktudással felvértezve értékesítünk. Különös szívügyem a SOLAR programunk.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

N.R.: Egy klassz csapat tagja vagyok, ahol mindenki tudja a dolgát, ismeri az erősségeit, ha elakad segítséget kér és kap. A csavarbarát családbarát is, így nyílik lehetőségem home officeban is dolgozni. Az otthoni munkavégzéshez sok segítséget kapok az irodai dolgozóktól, amit ezúton is nagyon köszönök! A Visimpex csapata mindig előre néz, nem fél a változástól, állandóan valami újdonságon töri a fejét.                                                                      

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

N.R.: Nem az a fontos, hogy igazam legyen, hanem hogy igaz legyek.

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

N.R.: Rolanddal a férjemmel és a hét éves ikrekkel, Lizával és Márkkal töltöm a szabadidőmet. Sütünk, főzünk, kertészkedünk, barátokat vendégelünk, játszunk, meg bohóckodunk, társasozunk, kirándulunk, hegyet mászunk, beszélgetünk, jót nevetünk, biciklizünk, jajj meg még sulit is kezdünk...

 

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Novák Rita