Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Varga Lóránttal!

 

Varga Lóránt beszerzés vezetőnk hobbija a családja, egyébként szeret teniszezni, így, ha valaki tenisz partnert keres, bátran jelentkezzen Lórinál. 7 év távlatából is szereti munkáját, ami közel sem mondható unalmasnak, nagy a pörgés és mindig van új kihívás. Emberi oldalról a kollegalitást, azon belül is az egymás iránti figyelmet és a jó hangulatot emelte ki. 

Lássuk mit válaszolt Lóri 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

V.L.: 2012 nyár óta.

2. Mit szeretsz a munkádban?

V.L.: Legnagyobb örömet mindig az okozza, ha az általunk beszerzett termék eladása sikeres és a vevőink elégedettek. Ehhez elengedhetetlen a kiváló minőség, a jó ár és a megbízható beszállító partner. Szeretek reggelente dolgozni jönni, mert tudom, hogy jó emberekkel fogom tölteni a napomat akikre a vidám hangulat és az egymás iránti figyelem és kedvesség jellemző.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

V.L.: Azt nem tudom miben más, mint a többi versenytárs, de a Visimpexnél nagyon jelentős a vállalati kultúra. Mindenki tudja mi a cél, az irány és aszerint tartja is magát hozzá. A Visimpex erőssége - a minőségi termékeken kívül - a jó kommunikáció és a pontos szállítás. Dolgoztam egy-két multinacionális cégnél korábban, de olyan jó csapatmunkát, mint ami a Visimpex győri telephelyén van még soha előtte nem tapasztaltam.  

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

V.L.: Se Szabó Péter, se Coelho idézetem sincs. A legfontosabb, hogy a családom büszke legyen rám és a gyerekeimnek jó példát mutassak.

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

V.L.: A szabadidőm nagy részét a családommal töltöm. Van egy 2 éves kislányom és egy 6 éves fiam. Heti 2 alkalommal a reggelt teniszezéssel kezdem. Szóval ha valaki teniszpartnert keres vagy olcsón adna el új csavart, akkor most már tudja hová írjon.

 

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Varga Lóránt