Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Pápai Barbarával!

 

Pápai Barbara ügyfélszolgálat vezetőnk 6 éve csatlakozott csapatunkhoz. Barbi munkájával kapcsolatban főként az ügyfélszolgálati csapat rugalmasságát emelte ki illetve, hogy feladatai sokszínűsége miatt nem telnek unalmasan hétköznapjai. Párjával szívesen töltik szabadidejüket kutyusukkal Csapdával, aki hamarosan fel is tűnik majd az egyik Facebook hírünkben. smiley

Lássuk mit válaszolt Barbi 5 villámkérdésünkre:

1. Mióta vagy visimpexes?

P.B.: 2013 szeptemberében csatlakoztam a Visimpex csapatához, az ügyfélszolgálat vezetői munkakört 2013 decemberétől látom el.

2. Mit szeretsz a munkádban?

P.B.: Elsősorban a sokszínűségét szeretem, hiszen az alap ügyfélszolgálatos feladatokon felül (megrendelések kezelése, feldolgozása) számos egyéb területet is magába foglal: például kintlévőség kezelés, reklamációs ügyintézés, dokumentumok archiválása, export értékesítés támogatása. Az ügyfélszolgálatos csapattal törekszünk arra, hogy minél rugalmasabban tudjuk kezelni a felmerülő feladatokat, megoldandó problémákat.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

P.B.: Mint ahogy azt a kollégáim zöme már elmondta a sorozat korábbi részeiben, a Visimpex valóban igazi nagycsaládként funkcionál, törődünk egymással, és igyekszünk a lehető legjobb csapatmunkát megvalósítani.

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

P.B.: „Két ember közt a legrövidebb út egy mosoly.” smiley

Fontosnak tartom, hogy pozitívan és mosolygósan álljunk a dolgokhoz, mert hiszem, hogy így könnyebben célt érhetünk.

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

P.B.: Párommal a szabadidőnkben szívesen utazunk, kertészkedünk, és sok időt töltünk kutyusunkkal, Csapdával.

 

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Pápai Barbara