Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Erdei Dániellel!

 

Erdei Dániel építőipari szakreferensünk június 6-án kezdett a vállalatnál és a Visimpex Solar szakmai program kelet magyarországi képviseletéért felel. Dani várakozásokkal telve áll az új kihívások elé és alig várja, hogy partnereinek is bizonyítsa rátermettségét.

Szakterülete: napelemes rögzítéstechnikai rendszerek

Lássuk mit válaszolt Dani 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

E.D.: 2019.06.06-án csatlakoztam a Visimpex csapatához, a kelet magyarországi régióban értékesítek napelemes rögzítéstechnikai rendszereket.

2. Mit szeretsz a munkádban?

E.D.: Munkám során olyan emberekkel találkozhatok, akik értékes műszaki tudással és tapasztalattal rendelkeznek, ezáltal én is sokat tanulhatok. Sokan keresnek meg minket olyan problémával, amikor speciális helyszínen kell a napelemes rendszerek rögzítésére megoldást nyújtani. Jó érzés sikeresen végigkísérni ezeket a folyamatokat, az ötlettől egészen a megvalósulásig.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

E.D.: A Visimpex Solar program különösen erős ütőkártyája szerintem az, hogy speciális helyzetekre is tudunk szakszerű és megfizethető megoldást nyújtani. Ezt szerintem nem sokan mondhatják el a területünkön.

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

E.D.: „Lehet, hogy csak addig látsz, ameddig a fényszóród elér, de ezzel az egész utat meg tudod tenni!”

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

E.D.: A szabadidőmet igyekszem a családommal és a barátaimmal tölteni. A sportnak szinte minden formáját szeretem, amikor csak tehetem a szabadban vagyok, ilyenkor tudok egy kicsit kikapcsolódni.

 

Erdei Dániel