Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Ábrahám Imrével!

Ábrahám Imre területi képviselőnkhöz, a dél-kelet magyarországi régió tartozik. Imre munkájában a változatosságot és a kötetlenséget szereti leginkább. Az értékesítésen kívül, kommunikációs tréningek és csapatépítők lebonyolításában is számíthatunk rá.
Szakterületei: szárazépítészet, műanyag rögzítőelemek


Lássuk mit válaszolt Imre 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

Á.I.: 2004 óta vagyok a csapat tagja. Ebben az évben lett kibővítve a területi képviselői hálózat és azóta működik országos lefedettséggel.

2. Mit szeretsz a munkádban?

Á.I.: A változatosságot említeném meg elsőként és amit ezzel a munkakörrel általánosságban megfogalmaznak, a kötetlenséget. A munkám során sok embert ismerhetek meg, sok helyen megfordulok és rengeteg szituációval, feladattal, igénnyel találkozok. Szeretem megtervezni, megszervezi a napjaimat. Jó érzéssel tölt el, ha a céljaim megvalósulnak. 

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

Á.I.: A legfontosabb, hogy partnerként tekintünk az ügyfeleinkre. Próbálunk számukra komplex szolgáltatást nyújtani és a megoldásokra törekszünk. Cégen belül pedig csapatként működünk.

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

Á.I.: A sikerhez négy dolog kell:

Te!

A célod!

A miérted!

A kitartásod!

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

Á.I.: Szabadidőmet igyekszem a családdal tölteni. Szeretek utazni, érdekel a gasztronómia, a hobbim pedig a sport és a zene.

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Ábrahám Imre

>> 5 kérdés - 5 válasz sorozatunk 4. rész!
>> Tovább a Termékekhez!