Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Kálócz Attilával!

Kálócz Attila területi képviselőnkhöz, a dél-dunántúli régió tartozik. Attila legjobban azt szereti a munkájában, hogy olyan emberek veszik körül , akik rengeteget dolgoznak, akikre lehet számítani és tanulni tőlük. 

Szakterülete: Faipari kötőelemek

Lássuk mit válaszolt Attila 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

K.A.: 2012.02.01-től vagyok a Visimpex család tagja és a dél-dunántúli terület tartozik hozzám.

2. Mit szeretsz a munkádban?

K.A.: Munkámban lehetőséget kapok arra, hogy olyan emberekkel találkozzak, akik mozgatják a gazdaságot, rengeteget dolgoznak, akikre lehet számítani és tanulni tőlük. A legnagyobb öröm számomra, hogy segíthetem az Ő munkájukat saját tapasztalataimmal, tudásommal. Boldogsággal tölt el, ha látom Partnereim sikereit és örülök, ha ezeknek én is részese lehetek.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

K.A.: A megszokott, standard igényeken túl, a speciális kérésekre is igyekszünk megoldást nyújtani. Ha valamire még mi sem tudjuk egyből a választ, hajt minket a tudásvágy és az ügyfél elégedettsége. Az ilyen esetekből mi is tanulunk és a másik fél is megkapja a kívánt eredményt.

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

K.A.: Az üzlet az, amiben minden érintett fél jól jár. Amikor csak az egyik fél jár jól, az nem üzlet.

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

K.A.: Ha időm engedi szívesen barkácsolok, kertészkedem. A napi rohanás után jól esik olyan dologra koncentrálni, ami kikapcsol, amiben kiélhetem kreativitásom.

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Kálócz Attila