Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Illés Zoltánnal!

Illés Zoltán területi képviselőnkhöz, a kelet-pesti régió tartozik. Zoli szereti, ha pörög a nap és mozgalmasan telik, ezért el sem tudná képzelni, hogy mást csináljon. A partnerekkel való kapcsolat és pozitív visszajelzések, mindig új erővel töltik fel. 
Szakterülete: faszerkezeti csavarok


Lássuk mit válaszolt Zoli 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

I.Z.: 2012 áprilisa óta, immáron már 8. éve.

2. Mit szeretsz a munkádban?

I.Z.: Soha nem voltam egy helyben ülő típus, ezt figyelembe véve számomra ez a legideálisabb munkakör. Szeretem a kihívásokat, amiket a rohamosan fejlődő építőipar támaszt felénk. Emellett partnereimtől, mindig kapok egy-két jó szót, ami bizonyítja, hogy jó úton haladok.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

I.Z.: Én, a lassan 8. évemmel szinte újnak számítok a Visimpexnél. Nagyon sok kolléga már évtizedes múlttal rendelkezik a vállalatnál, és ez ad egy állandó biztonságot. Ennek köszönhetően, egy olyan családias, egymás támogató légkör alakult ki, ami nagyon kevés vállalatnál mondható el.

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

I.Z.: Kettő is van belőle: Az adott helyzetből kell a legtöbbet kihozni! Ami nem öl meg, az megerősít!

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

I.Z.: Kétszeres apukaként, sok időt próbálok a családommal tölteni, emellett van egy kutyánk is, akivel nem lehet eleget foglalkozni. Kevés szabadidőmben vitorlázom, ami teljesen kikapcsol és nyugalommal tölt el, és segít kiszakadni a mindennapi nyüzsgésből. 

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Illés Zoltán

>> 5 kérdés - 5 válasz sorozatunk 3. rész!
>> Tovább a Termékekhez!