Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Bujdosó Sándorral!

 

Bujdosó Sándor területi képviselőnkhöz, a kelet-magyarországi régió tartozik. Sándor legjobban azt szereti a munkájában, hogy nagy az összetartás a dolgozók között, és véleménye szerint ez miatt halmozza sikereit a vállalat.

Szakterülete: Szigetelésrögzítés

Lássuk mit válaszolt Sándor 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

B.S.: 2008.02.01-től vagyok a Visimpex dolgozója.

2. Mit szeretsz a munkádban?

B.S.: Nagyon szeretem, hogy értékes embereket ismerhetek meg a napi munkám során, ezekből a kapcsolatokból már több esetben barátság alakult ki. Örömmel tölt el, ha a partnereimnek maradéktalanul meg tudom oldani a megszokottól eltérő problémáit is. Jó dolog, hogy én osztom be az időmet, én szervezem a napi túrámat, egy szóval, hogy kötetlen a munkaköröm.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

B.S.: Megemlíteném a raktári dolgozók és az ügyfélszolgálat áldozatos munkáját, ami fontos és elengedhetetlen része a működésünknek. Nagyon nagy Dicséret, hogy a háttérben segítik sikereinket a területen. Száz szónak is egy a vége, ez az igazi csapatmunka, ami miatt a vállalat is egyre sikeresebb.

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

B.S.: A jó üzlet titka, ha mindkét fél megelégedéssel áll fel a végén!

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

B.S.: Legszívesebben a családommal töltöm a szabadidőmet! Ha tehetem és a pénztárcám is engedi, akkor szeretek utazni, de a horgászat is a kedvenc időtöltésem egyike.

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Bujdosó Sándor