Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Hadas Csabával!

 

Hadas Csaba területi képviselőnkhöz, a nyugat-pesti régió tartozik. Büszkeséggel tölti el, hogy a Visimpex ott segít, ahol tud. A vállalat szociális érzékenysége szerinte egyedi és mindenki számára követendő példa. 

Szakterülete: Ablakgyártás

Lássuk mit válaszolt Csaba 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

H. CS.: A területi képviselők körében új kollégának számítok. Pest megye kettéosztásának köszönhetem, hogy csatlakozhattam a Visimpex csapatához 2017. február 27-én.

2. Mit szeretsz a munkádban?

H. CS.: Szeretek csapatban dolgozni, de még inkább kedvelem az önálló munkavégzéssel járó felelősséget. Ebben a munkakörben ez adott, hiszen teljes mértékig én felelek a rám bízott területért, Partnereim elégedettségéért. Ehhez persze szükség van a segítőkész kollégák támogatására és a management megfelelő iránymutatására, amiben a Visimpex példaértékű, talán ez a sikereink egyik alappillére.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

H. CS.: Természetesen megvannak azok az értékek, amik elvárhatóak egy nagykereskedéstől, mint például az ügyfélközpontúság, gyors és rugalmas ügyintézés, korrektség és megbízhatóság, de nem ezeket emelném ki. Számomra kezdettől fogva nagyon szimpatikus volt a vállalat szociális érzékenysége, hogy segítünk, ahol tudunk. Azt hiszem ez az értékrend az, ami követendő példa lehet mindenki számára.

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

H. CS.: Kedvenc soromat Weöres Sándortól idézném: „Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”.

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

H. CS.: Szabadidőmet leginkább a természetben szeretem tölteni, kirándulás, piknikezés, télen síelés formájában. Ami legközelebb áll hozzám és már 20 éve űzöm, az a hegyi kerékpározás. Ez a sport jelenti számomra a kikapcsolódást, feltöltődést és a saját határaim megismerését.

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Hadas Csaba