Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Kopácsi Ferenccel!

Kopácsi Ferenc területi képviselőnkhöz, a nyugat magyarországi régió tartozik. Feri szerint, ha ezt a szakmát valaki jól csinálja, rengeteg pozitív érzést hoz az életébe, ezért is szereti annyira munkáját.

Szakterületei: WoodStar famenetű csavar és alapcsavarok 

Lássuk mit válaszolt Feri 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

K.F.: 11 éve vagyok cégünk dolgozója, két évig Veszprém és Komárom-Esztergom megye, 9 éve Veszprém-Vas-Zala megye területi képviseletét látom el.

2. Mit szeretsz a munkádban?

K.F.: Szabad kezet kapunk a cégvezetés részéről, a lényeg, hogy minden partner elégedett legyen. A területünkön lévő partnerek meglátogatása, az egyéni túraterveink alapján történik, így mi osztjuk be a napunkat.  Munkámban ezt a szabadságot szeretem leginkább. Ha az ember ezt a szakmát jól csinálja, rengeteg jó pillanatot hoz az életébe.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

K.F.: Mivel nem dolgoztam még konkurens kereskedésben, így nem tudom, hogy miben vagyunk mások, többek náluk. Ami a cégünket jellemzi, az a dolgozók felé irányuló családcentrikusság, az egyéni kérések, érdekek maximális figyelembe vétele. Ezek a szempontok számomra rendkívül szimpatikus és fontos tényezők.

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

K.F.: A híres ír származású költő és drámaíró Samuel Beckett idézetét választottam, amelynek lényege a kitartás és elpusztíthatatlanság. Így hangzik: „Mindig a próba. Mindig a bukás. Sebaj. Kezdd újra. Bukj újra. Bukj jobban.”

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

K.F.: Szabadidőmet teljes egészében a családomnak és a pihenésnek szentelem.

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Kopácsi Ferenc

>> 5 kérdés - 5 válasz sorozatunk 5. rész!
>> Tovább a Termékekhez!