Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Varga Tamással!

Varga Tamás szakértő értékesítőnkhöz, az észak-kelet magyarországi régió tartozik. Tamás szerencsésnek érzi magát, hiszen 15 év távlatában is élvezni tudja munkáját, ebben a pozitív visszajelzések, a szakmai kihívások és a jó csapat segítik.
Szakterületei: szárazépítészet, nyílászáró gyártás


Lássuk mit válaszolt Tamás 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

V.T.: Több mint 15 éve, 2004-ben csatlakoztam a Visimpex nagyszerű csapatához.

2. Mit szeretsz a munkádban?

V.T.: Szeretem a szakmát és sok partneremmel baráti kapcsolatot ápolok. Ez mind olyan tényező, ami miatt nem kötelezettségként fogom fel a munkám, hanem szeretett hobbiként. Közhelynek hangozhat, de tényleg nincs két egyforma nap, gyakran keresnek meg olyan szakmai kihívásokkal, amiken lehet ötletelni. Szerencsésnek érzem magam, mert sok a pozitív visszajelzés és ez olyan plusz energiát ad, ami miatt 15 távlatában is szeretni tudom a munkámat.

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

V.T.: Olyan, mint egy második család. Az ember itt azt érzi, tartozik valahová, mindig segítjük egymást. Sürgős rendelés esetén, például bármikor számíthatok az ügyfélszolgálatra, pedig tudom, nekik is pörgős a nap, mégis mindig készséggel állnak rendelkezésre.

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

V.T.: Nem szeretem halogatni a dolgokat, ezért az „Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!” mottó áll hozzám legközelebb.

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

V.T.: Sok időt töltök a családommal, ez a legfontosabb számomra. Hobbim a vadászat és a futás, sportolás közben sok gondolat felszabadul, a sport segít megtervezni a következő napokat, célokat.

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Varga Tamás

>> 5 kérdés - 5 válasz sorozatunk 2. rész!
>> Tovább a Termékekhez!