Visimpex

5 kérdés - 5 válasz Medgyesi Péterrel!

 

Medgyesi Péter szakértő értékesítőnk, a közép-magyarországi régiót látja el csavarral! Péter azért érdemelte ki a szakértő értékesítő címet, mert szakmailag kiemelkedő tudással bír, nincs olyan kötőelem téma, amivel meg lehetne fogni, így sok partnerünk kikéri véleményét, tanácsért fordul hozzá.
Szakterületei: WOODSTAR faszerkezeti csavarok és vegyi rögzítések


Lássuk mit válaszolt Péter 5 villámkérdésünkre smiley:

1. Mióta vagy visimpexes?

M.P: 2004.04.01.-jén kezdtem el a vállalatnál dolgozni, így mondhatjuk régi motoros vagyok.

2. Mit szeretsz a munkádban?

M.P: Szeretem kötetlenül szervezni, és irányítani a napomat, hosszantartó kapcsolatokat kialakítani, partnereim bizalmának megfelelni, és úgy szakmailag, mint emberileg segítségükre lenni problémáik megoldásában!

3. Szerinted mi az, amiben a Visimpex más, mint a többi vállalat?

M.P: Mivel a kollégák többsége már huzamosabb ideje dolgozik cégünknél, ez az állandóság, kiszámíthatóság fokozott bizalmat ébreszt ügyfeleinkben. Az üzletkötőink szakmai tapasztalata, termékismerete illetve ügyfélszolgálatunk vevőközpontú hozzáállása mindenképpen konkurenseink elé helyez bennünket a piacon!

4. Mi a mottód, esetleg kedvenc idézeted, ami szerint próbálod élni a hétköznapokat?

M.P: Mivel nagyon szeretem a történelmet, ezért az általam ismert idézetek ilyen jellegűek, többségükkel maximálisan azonosulok! Két kedvencem idézetem is van: ,,Ha mindent megtettél, ami a képességeidből telik, ember vagy. Ha mindent megtettél, amit akartál akkor  Isten". A másik kedvenc idézetem pedig ez: ,,Az a szó, hogy ,,lehetetlen" nem szerepel a szótáramban".

5. Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

M.P: Szabadidőmet szeretem a családommal tölteni. Nagyon szeretek moziba járni, olvasni. Gyakran veszek részt sporteseményeken elsősorban a jégkorong, az autósportok, és a labdarúgás érdekel.
 

KATTINTSON a képre a galéria megtekintéséhez:

Medgyesi Péter

>> Tovább az előző Hírhez!
>> Tovább a Termékekhez!