Csavar- és borbarátok Egerben

Ha valaki a cím láttán profilváltásra gyanakodna, meg kell nyugtassuk: maradunk annál, amihez értünk, és ez továbbra is a csavar. Ugyanakkor tény, hogy a csavarbarátok két napos egri-egerszalóki szakmai továbbképzésének programjából a pincelátogatás sem maradhatott ki. A Juhász Testvérek Pincészetének jóvoltából a magas minőségű, nemes borok kóstolásán túl a HACCP-rendszer szerint működő feldolgozó üzembe is bepillantást nyertünk. A szőlőtől az ízléses palackokig vezető út érdekes kirándulás volt, de egy (bika)vérbeli csavarbarát érdeklődésének középpontjában mégiscsak a csavar és a rögzítéstechnika áll. Így másnap vissza is nyergeltünk a hazai pályára, mert ott is van újdonság bőven. Igen, tudnak még nekünk is újat mutatni, főképp, ha olyan termékek gyakorlati és elméleti bemutatójáról van szó, amelyekbe mi is még épp csak belekóstoltunk. Ez pedig a pneumatikus gépek világa. Bár eddig sem hiányoztak a kínálatunkból a levegős csavarbehajtók, ütvecsavarozók, szegecshúzók, csiszolók vagy éppen az ezekhez szükséges csatlakozók, a jövőben azonban minden eddiginél szélesebb választékkal állunk majd kedves megrendelőink rendelkezésére. A hamarosan megjelenő Menetlevél 2018/2019 kiadványunkban már a kibővített termékpalettát vonultatjuk fel. De visszatérve a csavaros egri pincetúrára, ismét egy hasznos és tartalmas kiruccanás volt, melyet egy a hazautazást megelőző fenséges ebéd mellett nyugtáztunk. A csavarbarátok archivumából ezúttal is közzéteszünk néhány fotót, melyekhez jó szórakozást kívánunk!

 

Csavar- és borbarátok Egerben